Upgraded V2 automagic calibration question.

Discussions related to the Rostock MAX v2
User avatar
barry99705
Printmaster!
Posts: 707
Joined: Sun Aug 11, 2013 6:10 pm
Location: west ohio

Upgraded V2 automagic calibration question.

Postby barry99705 » Tue Nov 06, 2018 7:58 am

Hey guys, I have one of those fancy pants boards on the hot end so it does the tappity-tap-tap auto calibration. When it's doing this, shouldn't the effector platform stay parallel to the bed?
Never do anything you don't want to have to explain to the paramedics.

User avatar
geneb
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 4717
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:47 pm
Location: Graham, WA
Contact:

Re: Upgraded V2 automagic calibration question.

Postby geneb » Tue Nov 06, 2018 8:59 am

Which one do you have, the HE280 or the SE300? (what controller is in the printer?)

The effector should always be parallel with the build plate.

g.
Delta Power!
Defeat the Cartesian Agenda!
http://www.f15sim.com - 80-0007, The only one of its kind.
http://geneb.simpits.org - Technical and Simulator Projects

User avatar
barry99705
Printmaster!
Posts: 707
Joined: Sun Aug 11, 2013 6:10 pm
Location: west ohio

Re: Upgraded V2 automagic calibration question.

Postby barry99705 » Tue Nov 06, 2018 10:20 am

The HE280. Controller is the standard Rambo, not sure which version. Now that I've watched it a few times, I think it's the flying extruder I added. Pulling too much on the hot end.
Never do anything you don't want to have to explain to the paramedics.

User avatar
barry99705
Printmaster!
Posts: 707
Joined: Sun Aug 11, 2013 6:10 pm
Location: west ohio

Re: Upgraded V2 automagic calibration question.

Postby barry99705 » Tue Nov 06, 2018 5:13 pm

Nope, that wasn't it. Now when I hit calibrate, the board resets. Any ideas? Firmware is 92.2
Never do anything you don't want to have to explain to the paramedics.

User avatar
barry99705
Printmaster!
Posts: 707
Joined: Sun Aug 11, 2013 6:10 pm
Location: west ohio

Re: Upgraded V2 automagic calibration question.

Postby barry99705 » Tue Nov 06, 2018 6:49 pm

Holy crap. SD card corrupted. Put a new on in, and it was formatted fat32, didn't realize that. Reformatted fat, calibration runs now. Effector platform still not running level at the tap points though.
Image
Never do anything you don't want to have to explain to the paramedics.

User avatar
geneb
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 4717
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:47 pm
Location: Graham, WA
Contact:

Re: Upgraded V2 automagic calibration question.

Postby geneb » Wed Nov 07, 2018 8:23 am

The image doesn't show up. :(

g.
Delta Power!
Defeat the Cartesian Agenda!
http://www.f15sim.com - 80-0007, The only one of its kind.
http://geneb.simpits.org - Technical and Simulator Projects


Return to “Rostock MAX v2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests