Pause and restart

Start your own build thread so others can see how it's going, and even help out!
Twac1
Printmaster!
Posts: 76
Joined: Sat Sep 24, 2016 8:19 pm
Location: Burlington ND

Pause and restart

Postby Twac1 » Tue Sep 27, 2016 9:27 pm

I have the V3 can you pause, move the extruder, and restart where you left off? Or change colors

dmpalmer
Printmaster!
Posts: 43
Joined: Fri Oct 12, 2012 1:01 pm

Re: Pause and restart

Postby dmpalmer » Sat Oct 01, 2016 1:34 am

(On Repeater Host, at least, in my experience with an H1.1, but it should transfer.)

You can hit the pause button, then use the movement controls to move the head, do something, use the controls to move back (i.e. you hit the X+100 button once, do what you want to do, then hit the X-100 button once). You can then resume.

You can also go into the G-code and insert an '@pause' command (if I remember right), typically at a layer boundary.

There is a discussion here.


Return to “The Build Zone”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests