Error: Unable to Slice

Having a problem? Post it here and someone will be along shortly to help
jjenco
Plasticator
Posts: 19
Joined: Thu Apr 21, 2016 2:22 pm

Error: Unable to Slice

Postby jjenco » Wed Jun 06, 2018 12:51 pm

Greetings!

Okay, so I just upgraded m RostockMax v2 with a new HE280 hotend. Upgraded firmware, installed Arduino and new driver, all per the published upgrade instructions. All went well.

Next, i downloaded and installed Cura v3.3.1 and installed on my computer. Setup my printer, extruder and profile. When I open the part I want to print, I get error that says 'Unable to Slice' (see attached pic).

Previously, PartDaddy used this file to print on his machine and he didn't mention that he had any issue with the file itself, so I'm assuming that the file is not corrupted.

Thanks for any guidance on what to do to correct? I'm a newbie so I need some specific step instruction.

Thanks for any help!! :D

John
Attachments
Screenshot 2018-06-06 12.31.52.png

User avatar
Xenocrates
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 1543
Joined: Wed Sep 23, 2015 2:55 pm

Re: Error: Unable to Slice

Postby Xenocrates » Thu Jun 07, 2018 10:55 am

It's telling you the settings that are errored out in the error message. I would find them, and try giving it reasonable values. I believe that you should be able to shut off the prime tower settings completely, and gradual infill seems like an experimental feature you may have toggled on, so it should also be easy to disable.
Machines:
Rostock Max V2, Duet .8.5, PT100 enabled E3D V6 and volcano, Raymond style enclosure
Automation Technology 60W laser cutter/engraver
1m X-carve router

Sic Transit Gloria Mundi
01-10011-11111100001


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests