Attachments disappear on forums once uploaded.

Having a problem? Post it here and someone will be along shortly to help
Post Reply
Slaintemaith
Prints-a-lot
Posts: 29
Joined: Wed Apr 13, 2016 8:31 pm

Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Slaintemaith » Fri Dec 23, 2016 1:08 pm

Help.

User avatar
Xenocrates
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 1561
Joined: Wed Sep 23, 2015 2:55 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Xenocrates » Fri Dec 23, 2016 2:59 pm

Could you give us an example. I can do attachments fine usually. For example:
tiny-prints-buckle.jpg
example for attachments.


Do you check the status on the attachments as they upload? I noticed in the past that on slow connections that they wouldn't be fully uploaded and would fail when posted. There may also be user restrictions on it, to prevent spammers from blasting them all over the forums. It may also be dependent on the filetype.
Attachments
copper_blocks_nozzles_web_1.jpg
Example picture for attachments
Machines:
Rostock Max V2, Duet .8.5, PT100 enabled E3D V6 and volcano, Raymond style enclosure
Automation Technology 60W laser cutter/engraver
1m X-carve router

Sic Transit Gloria Mundi
01-10011-11111100001

Slaintemaith
Prints-a-lot
Posts: 29
Joined: Wed Apr 13, 2016 8:31 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Slaintemaith » Fri Dec 23, 2016 3:07 pm

How can I post an example when the attachments vanish?
I select "Attachments."
I watch the progress-o-meter do it's thing.
It finishes.
The attachment appears in the list.
I submit my post.

There's no images.

User avatar
Xenocrates
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 1561
Joined: Wed Sep 23, 2015 2:55 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Xenocrates » Fri Dec 23, 2016 4:33 pm

I would say link to the file on Google docs/dropbox/mega or try PMing it to someone, or else describe the file. There may be size limits that change based on filetype and user rank (It may also use Mime-type, which can cause issues even if the file is actually legit, since it is designed to be a way to look at the data rather than a changable extension to figure out the file type). You might also PM or email someone at seemeCNC to see if it's an administrative issue.
Machines:
Rostock Max V2, Duet .8.5, PT100 enabled E3D V6 and volcano, Raymond style enclosure
Automation Technology 60W laser cutter/engraver
1m X-carve router

Sic Transit Gloria Mundi
01-10011-11111100001

User avatar
geneb
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 4916
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:47 pm
Location: Graham, WA
Contact:

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by geneb » Sat Dec 24, 2016 8:21 am

The attachment may appear in the list, but if you don't hit the "insert into post" button, it won't appear.

g.
Delta Power!
Defeat the Cartesian Agenda!
http://www.f15sim.com - 80-0007, The only one of its kind.
http://geneb.simpits.org - Technical and Simulator Projects

Slaintemaith
Prints-a-lot
Posts: 29
Joined: Wed Apr 13, 2016 8:31 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Slaintemaith » Sat Dec 24, 2016 9:16 am

There is no "insert into post" button for mine.

Mac The Knife
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 1368
Joined: Sun May 11, 2014 6:18 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Mac The Knife » Sat Dec 24, 2016 9:24 am

Slaintemaith wrote:There is no "insert into post" button for mine.


Hit the button "Place Inline".
Untitled.jpg
R-Max V2
Eris
Folger Tech FT-5 R2

User avatar
Xenocrates
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 1561
Joined: Wed Sep 23, 2015 2:55 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Xenocrates » Sat Dec 24, 2016 10:28 am

geneb wrote:The attachment may appear in the list, but if you don't hit the "insert into post" button, it won't appear.

g.


Oddly Geneb, if you look at my test post, only the first one is placed inline, and yet I see the second one. It works the same way when I post STL's, where they will be at the end of post as a clickable link
Machines:
Rostock Max V2, Duet .8.5, PT100 enabled E3D V6 and volcano, Raymond style enclosure
Automation Technology 60W laser cutter/engraver
1m X-carve router

Sic Transit Gloria Mundi
01-10011-11111100001

Slaintemaith
Prints-a-lot
Posts: 29
Joined: Wed Apr 13, 2016 8:31 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Slaintemaith » Sat Dec 24, 2016 4:21 pm

...which I would gladly do if that button appeared. I only have "Delete File," however.

Mac The Knife
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 1368
Joined: Sun May 11, 2014 6:18 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Mac The Knife » Sat Dec 24, 2016 5:08 pm

Out of curiousity, what browser and operating system are you using?
R-Max V2
Eris
Folger Tech FT-5 R2

Slaintemaith
Prints-a-lot
Posts: 29
Joined: Wed Apr 13, 2016 8:31 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Slaintemaith » Sun Dec 25, 2016 11:33 am

Windows 10 and Chrome.

User avatar
rurwin
Printmaster!
Posts: 68
Joined: Sat Sep 24, 2016 10:43 am
Contact:

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by rurwin » Mon Dec 26, 2016 5:41 am

The Place Inline button only gets displayed when the file has finished uploading. Watch the green bar on the right, labelled Status. I would guess that if you post before the files finish then they won't get included in the post.

Slaintemaith
Prints-a-lot
Posts: 29
Joined: Wed Apr 13, 2016 8:31 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Slaintemaith » Mon Dec 26, 2016 8:16 pm

"I select "Attachments."
I watch the progress-o-meter do it's thing.
It finishes.
The attachment appears in the list.
I submit my post.

There's no images."

That means I watch the green bar.

User avatar
Outsider
Printmaster!
Posts: 70
Joined: Wed Nov 11, 2015 6:09 pm

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by Outsider » Mon Dec 26, 2016 9:03 pm

as a test I did:

select attachments tab.
select add file. (browse for picture on computer) select file.
press "Place inline" button
works fine here.
Attachments
ghost.jpg
ghost.jpg (5.88 KiB) Viewed 2020 times

User avatar
rurwin
Printmaster!
Posts: 68
Joined: Sat Sep 24, 2016 10:43 am
Contact:

Re: Attachments disappear on forums once uploaded.

Post by rurwin » Tue Dec 27, 2016 7:28 pm

Slaintemaith wrote:"I select "Attachments."
I watch the progress-o-meter do it's thing.
It finishes.
The attachment appears in the list.
I submit my post.

There's no images."

That means I watch the green bar.

Let's see how this goes...

Edit: 4.26MB file worked perfectly, following your recipe.
I then removed it again because this forum doesn't need a 4.26MB picture of my failed print.

Post Reply

Return to “Troubleshooting”