Repetier has a new seemecnc cnc display option.

A place to talk about user-made mods and upgrades to their machines
Post Reply
User avatar
Flateric
Printmaster!
Posts: 825
Joined: Fri Feb 15, 2013 4:35 pm
Location: Calgary, Alberta

Repetier has a new seemecnc cnc display option.

Post by Flateric » Sun Jan 05, 2014 5:07 pm

What is this recent addition to the repetier firmware added just a mere 10 hours ago?

hmmmmmm, inquiring minds wish to know.
"Now you see why evil will always triumph! Because good is dumb." - Spaceballs

User avatar
Eaglezsoar
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 7185
Joined: Sun Apr 01, 2012 5:26 pm

Re: Repetier has a new seemecnc cnc display option.

Post by Eaglezsoar » Sun Jan 05, 2014 5:30 pm

Flateric wrote:What is this recent addition to the repetier firmware added just a mere 10 hours ago?

hmmmmmm, inquiring minds wish to know.

Where did you read that at? I did not see anything on the Github.
“ Do Not Regret Growing Older. It is a Privilege Denied to Many. ”

int2str
Printmaster!
Posts: 196
Joined: Tue Nov 19, 2013 8:38 pm

Re: Repetier has a new seemecnc cnc display option.

Post by int2str » Sun Jan 05, 2014 8:01 pm

Flateric wrote:What is this recent addition to the repetier firmware added just a mere 10 hours ago?
hmmmmmm, inquiring minds wish to know.


AWESOME! It's my change that I submitted to them yesterday:
viewtopic.php?f=60&t=4011

I had sent a pull request and it looks like they pulled it, even so they merged it with another commit.
Somebody with a Rostock please try it. I've only tested it on a ORION.

So, I'm an official Repetier contributor now, huh?! :)

User avatar
Eaglezsoar
ULTIMATE 3D JEDDI
Posts: 7185
Joined: Sun Apr 01, 2012 5:26 pm

Re: Repetier has a new seemecnc cnc display option.

Post by Eaglezsoar » Sun Jan 05, 2014 9:21 pm

int2str wrote:
Flateric wrote:What is this recent addition to the repetier firmware added just a mere 10 hours ago?
hmmmmmm, inquiring minds wish to know.


AWESOME! It's my change that I submitted to them yesterday:
viewtopic.php?f=60&t=4011

I had sent a pull request and it looks like they pulled it, even so they merged it with another commit.
Somebody with a Rostock please try it. I've only tested it on a ORION.

So, I'm an official Repetier contributor now, huh?! :)

Yep, just think of it you helped create software that is used by hundreds of thousands of users! Great job!
“ Do Not Regret Growing Older. It is a Privilege Denied to Many. ”

Post Reply

Return to “Mods and Upgrades”