Search found 10 matches

by Axlspinedoc
Wed Feb 28, 2018 10:56 pm
Forum: ERIS Delta
Topic: Discontinued???
Replies: 7
Views: 1460

Re: Discontinued???

In fact a sad notice :(
I recently got one and without any modifications I have been really happy with it.

Hey, can you share a photo of the springs? Sounds like a nice mod to consider.
by Axlspinedoc
Mon Mar 20, 2017 9:40 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Bad Prints
Replies: 16
Views: 1638

Re: Bad Prints

Looks like underextrusion to me try to lower all your speeds to 40mm/s and increment you temperature for 5°C. Once you get the correct amount extrusion speed thing a little up. Also if you are using H280 check the bowden tube inside the extruder! If the hose isn't well put until the bottom of the ex...
by Axlspinedoc
Mon Mar 20, 2017 9:24 pm
Forum: RAMPS
Topic: LCD Smart Controller not working with RAMPS :'(
Replies: 0
Views: 1344

LCD Smart Controller not working with RAMPS :'(

Hi! I have been building my very own 3D printer since last year and I'm on the last phase of construction: The Firmware Installation. I Installed Repetier v092 with the use of their Web App (https://www.repetier.com/firmware/v092/) to configure the whole thing. I became very familiar with the constr...
by Axlspinedoc
Sat Mar 18, 2017 4:35 pm
Forum: ERIS Delta
Topic: Underextrusion issues with Early Adopter Eris
Replies: 7
Views: 1023

Re: Underextrusion issues with Early Adopter Eris

Chances are there's a blockage somewhere. If the machine worked great at one point and now does not, that's the most likely reason. The machine has never worked as well as other Eris' printers. It cannot complete the first layer before suffering from underextrussion issues. We check often the bowde...
by Axlspinedoc
Wed Mar 15, 2017 8:01 pm
Forum: ERIS Delta
Topic: Underextrusion issues with Early Adopter Eris
Replies: 7
Views: 1023

Re: Underextrusion issues with Early Adopter Eris

If the motor is skipping, that means that the resistance it's experiencing is a lot higher than it should be. I suspect that your bowden tube has backed out of the hot end a bit and there's filament pooling in the resulting gap. I suspected the same at the beginning and started making frequent chec...
by Axlspinedoc
Sat Mar 11, 2017 12:22 am
Forum: ERIS Delta
Topic: Underextrusion issues with Early Adopter Eris
Replies: 7
Views: 1023

Re: Underextrusion issues with Early Adopter Eris

I have also had the same issue, but have solved it by cleaning between the teeth of the hobbed gear, to make sure that there aren't any tiny pieces of chewed up filament in there. And, I also check to make sure that the little M3 grub screw is fully tightened. I had done the same with no significan...
by Axlspinedoc
Fri Mar 10, 2017 5:39 pm
Forum: ERIS Delta
Topic: Underextrusion issues with Early Adopter Eris
Replies: 7
Views: 1023

Underextrusion issues with Early Adopter Eris

Hello everyone, SeeMeCNC fanboy here I have almost been working now for 8 months at a 3D printing shop in Mexico and everything has been fine with our Rostocks. I have been helping as maintenance and assembly department here, and earned the trust of my boss. He just lent me his Eris printer. He boug...
by Axlspinedoc
Sat Jan 28, 2017 4:59 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: i2C malfunction
Replies: 3
Views: 453

Re: i2C malfunction

What makes you think it's an i2c error? If I read correctly, the only failure symptom you've mentioned is that it's moving really slow. That sounds more like a configuration issue to me. Make sure your eeprom values seem correct and any firmware mods have been applied. Holy Guacamole, it was the co...
by Axlspinedoc
Sat Jan 28, 2017 3:24 pm
Forum: New Member introduction
Topic: Hey there
Replies: 1
Views: 330

Hey there

Hello everyone, name's Axl, and I'm new to the forum. I started working at a bussines that gives 3D printing services and almost 70% of all prints are made with our Rostock's. At first I was more amazed with the Zortrax M200 rather with SeeMeCNC's machines, but after assembling my first V3 I had fal...
by Axlspinedoc
Sat Jan 28, 2017 3:15 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: i2C malfunction
Replies: 3
Views: 453

i2C malfunction

Good day everybody. Name's Axl and I'm new in the forums. I have read before about i2C problems, but I still can't resolve this. I hope somebody can help and, if it does, I will be forever grateful :D :D So, at my work we have 4 Rostock's. We recently updated each one from V2 to V3 (HE280, Ball-cup ...

Go to advanced search